Home / Blog / 'Van financieel raadgever naar chocolatier en ijsbereider' - artikel in vakblad Chocolatier (29/08/22)

'Van financieel raadgever naar chocolatier en ijsbereider' - artikel in vakblad Chocolatier (29/08/22)

Het verhaal achter X-Kwisit is even verrassend als inspirerend. Daarom wijdde het vakblad Chocolaterie er een artikel aan. Daarvoor werd zaakvoerder Dominique Amez geïnterviewd.

Lees hieronder alvast de inleiding en klik op de button om het volledige artikel te lezen (geen paywall).

Op de mooi heraangelegde markt van Diksmuide kunnen liefhebbers van chocolade en ijs sinds deze zomer hun hart ophalen bij het nieuwe ijssalon en chocolaterie X-Kwisit. Oprichter Dominique Amez besloot op zijn 53e om zijn carrière als financieel directeur een halt toe te roepen en zijn droom na te jagen. "Geen sinecure om op die leeftijd mijn leven volledig om te gooien, maar het is de enige juiste beslissing geweest. Ik heb de ambitie om met mijn ijs- en chocoladeproducten een lach op het gezicht te toveren van mijn klanten", vertelt Dominique.

Vond je dit bericht interessant? Spread the word!

Ga terug
Ken jij de zeven  voordelen van het eten van pure chocolade?

Ken jij de zeven voordelen van het eten van pure chocolade?

Nieuws Weetjes Chocolade
Lees meer
X-Kwisit
Kijk jij ook al zo uit naar de feestdagen?

Kijk jij ook al zo uit naar de feestdagen?

Nieuws
Lees meer
X-Kwisit